Вхід | Реєстрація

Біля Полтави чоловік потрапив під потяг – його врятувати не вдалося

Біля Полтави чоловік потрапив під потяг – його врятувати не вдалося

До відділу №1 (Київський підрозділ) Полтавського районного управління поліції 26 грудня, близько 12-ї години, надійшло повідомлення від чергового залізничної станції про наїзд потягом на чоловіка. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За попередньою версією слідства, поблизу залізничної зупинки «Яківці» електротягом, який рухався без вагонів, під керуванням машиніста, 1998 року народження, травмовано чоловіка. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці. У ході проведення слідчо-оперативних дій поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий мешканець, 1939 року народження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції області, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2022, 12:12 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації