Вхід | Реєстрація

У Полтаві насмерть збили пішохода

У Полтаві насмерть збили пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 січня, близько 19-ї години, по вулиці Маршала Бірюзова обласного центру. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За попередньою версією слідства, «Citroen Berlingo», під керуванням місцевого водія, 1986 року народження, здійснив наїзд на місцевого пішохода, 1952 року народження, який переходив проїзну частину поза межами пішохідної зони. Нажаль, під отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події.

За даним фактом слідчими поліції Главку, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 січня 2023, 10:42 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації