Вхід | Реєстрація

Новорічний міні-футбол

Новорічний міні-футбол

У суботу, 31 грудня, незламний новосанжарський футбольний актив провів важкий для всіх нас 2022 рік, розігравши два міні-турніри.

У традиційному «Новорічному кубку» зустрілися команда педагогів Новосанжарського ліцею та юнацький колектив STNS U-14(«Стандарт Ю-14»). Останній колектив складається з хлопців 2008-2009 років народження. Гра виявилася дійсно цікавою та передноворічною, а діти в передчутті свята з нетерпінням чекали цього матчу.

Не дивлячись, що вчителі, заволодівши ініціативою, повели в рахунку і збільшували відрив, гравці Ю-14 демонстрували достойний футбол. Їм не вистачало лише трішки везіння: три стійки, дві перекладини і надійна гра Валерія Губи залишали на замку ворота педагогів. Загалом матч завершився з рахунком 7:2 на користь збірної освітян.

У наступному розіграші кубка за коловою системою змагалися чотири новосанжарські команди: «Метеор» (представник Назар Проскурня), «40+» (представник Валерій Кулинич), «Чкалова» (представник Сергій Маляренко) та «Дружба»(представник Володимир Воронін). Кожна команда зіграла по 90 хвилин ігрового часу, отримали максимальну фізичну підготовку. А вболівальники, які завітали на матч, — хороші емоції.

Долю першого місця вирішували пробиття 6-метрових ударів, де голкіпер Микола Логунов спарирував м’яч від Сергія Громенка. У результаті, перемогу отримала команда «Метеор», яку свого часу заснував Геннадій Супрун. Хлопці демонструють хорошу гру у вищий лізі чемпіонату Новосанжарської громади і є велика перспектива досягти цього сезону значних результатів. Друге-третє місце посіли «Дружба» і «Чкалова». Переможці турніру отримали кубки, а призери — грамоти від спорторганізації «Колос». Під час матчів відмінно відпрацювала досвідчена суддівська бригада Ігоря Романця та Вадима Шовкового.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації