Вхід | Реєстрація

У Лубенському районі провели змагання шкільних ліг зі спортивного орієнтування

У Лубенському районі провели змагання шкільних ліг зі спортивного орієнтування

В Лубнах, у парку імені Донченка, пройшов III районний етап змагань зі спортивного орієнтування у рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

Заступник начальника Лубенської РВА Євгеній Сірченко разом з Мирославом Костенком, начальником Управління освіти, підтримали учасників, які пройшли у фінал, з побажаннями показати високі результати на обласному рівні.

За результатами змагань, найкраще виступили учні Першої гімназії імені Матвія Номиса з Лубен, які подолали дистанції 1,5 та 1,3 кілометра. Пирятинський ліцей здобув друге місце, а спортсмени з Хорольської гімназії зайняли третє місце. Команда «Бурі ведмеді» з Лубен представлятиме район на обласному етапі цих змагань у травні.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня, 11:32 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації