Вхід | Реєстрація

Поліція затримала жителя Горішніх Плавнів, який ошукував людей під виглядом продажу обігрівачів

Поліція затримала жителя Горішніх Плавнів, який ошукував людей під виглядом продажу обігрівачів

До Кременчуцького районного управління поліції протягом двох місяців надходили звернення від мешканців, яких ошукав невідомий чоловік під приводом продажу металокерамічних обігрівачів. Оперативники та слідчі кременчуцької поліції одразу приступили до пошуків особи, причетної до шахрайства.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– В ході оперативно-розшукових та слідчих дій нами встановлено причетність до скоєного мешканця Горішніх Плавнів, 1984 року народження. Під час санкціонованого обшуку помешкання фігуранта, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, слідчими вилучено ряд речових доказів, що підтверджують його причетність  до скоєння шахрайств. Наразі вирішується питання про повідомлення йому  про підозру та обрання запобіжного заходу. П’ятеро потерпілих вже впізнали правопорушника. Попередня сума завданих шахраєм збитків становить понад 25 тисяч гривень. 

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Також слідчі поліції перевіряють  на причетність  чоловіка до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень на території області. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2023, 11:45 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації