Вхід | Реєстрація

У Лубенській громаді внаслідок ДТП постраждали дві жінки

У Лубенській громаді внаслідок ДТП постраждали дві жінки

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня, близько 9-ї години, поблизу села Засулля Лубенської територіальної громади.

Як з’ясували слідчі, легковик «ВМW», під керуванням водія, 1989 року народження, зіткнувся із автомобілем «Deo Lanos», за кермом якого перебував 42-річний водій. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, пасажирки «Deo Lanos», 1991 та 1994 років народження, отримали тілесні ушкодження та доставлені до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

За даним фактом слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Лубенської окружної прокуратури, вирішується питання про внесені відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини ДТП з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня 2023, 17:31 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації