Вхід | Реєстрація

Анонс культурних заходів у Полтаві на 18-22 січня

Анонс культурних заходів у Полтаві на 18-22 січня

Полтавські обласні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр і філармонія працюють на рідних сценах, але й надалі продовжують безкоштовно організовувати вистави та концерти для всіх охочих.

  • 18 січня – захід «Лялькотерапія» від театру ляльок (Полтава); концертна програма «Віримо та діємо» від обласної філармонії (с. Микільське Терешківської ТГ), виїзний концерт симфонічного оркестру «Симфонічне попурі» для ВПО (Полтава).
  • 19 січня – концерт «Від класики до сучасності» з циклу «Вечір дуетів» за участю народного артиста України Юрія Кириченка (скрипка) та Тетяни Франчук (фортепіано) для ВПО від симфонічного оркестру (Полтава). 
  • 21 січня – вистава «Золоте курча» від театру ляльок (Полтава).
  • 22 січня – відкрита генеральна репетиція концерту симфонічного оркестру «Небесне танго» для ВПО (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2023, 09:52 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації