Вхід | Реєстрація

Миттєві лотереї: як зірвати джекпот за пару хвилин

Миттєві лотереї: як зірвати джекпот за пару хвилин

Виграш в лотерею — приємний бонус. А якщо це джекпот, то можливість здійснити будь-які свої бажання та мрії. Саме тому тиражні та миттєві лотерейні білети користуються такою шаленою популярністю. Особливо миттєві, бо, згідно зі статистикою, кожен білет приносить хоч і невеликий, але приз. У цій статті ви дізнаєтесь, коли з'явилися перші миттєві лотереї та як правильно в них грати.

Історія створення миттєвих розіграшів

Миттєві лотереї — винахід американських програмістів зі штату Массачусетс. Даніель Боуверс та Джон Коз намагалися розв’язати проблему довгого очікування результатів розіграшу у звичайних тиражних лотереях, через яку гравці швидко втрачали інтерес. Вони розробили ігри, результат яких можна було отримати миттєво.

Перші білети вийшли у продаж вже в 1972 році. Це були картонні картки, захищені непрозорою захисною плівкою. Такі лотереї стали популярними в усьому світі. Сьогодні, миттєві лотереї можна зустріти майже у кожній країні та навіть зіграти онлайн. Взяти участь у грі може кожен, хто досягнув 18 років. Гравцю достатньо стерти покриття та дізнатися виграшний білет чи ні.

Якщо виграш складає невелику суму, її можна отримати прямо на місці. В інших випадках потрібно зв'язатися з організаторами розіграшу та визначити, коли та куди приїхати за грошовим призом.

Переваги та недоліки миттєвих лотерей

Головна перевага миттєвих лотерей — швидкий результат. Не потрібно чекати тиждень або ще довше, доки організатори оголосять результати. Стати переможцем можна одразу, сидячи за комп'ютером або біля продавця.

До інших переваг також належать:

  1. Низька ціна в порівнянні з тиражними білетами. Завдяки цьому можна придбати одразу багато лотерейних білетів та збільшити шанси зірвати джекпот.
  2. Економія часу. Гравцям необов'язково дивитися розіграш по телевізору або шукати інформацію про переможців в інтернеті.
  3. Невеликі виграші можна забрати безпосередньо у місці продажу лотереї.
  4. Зрозумілий для гравців механізм розіграшу.

З недоліків можна виділити невеликі джекпоти. Трапляються випадки коли сума витрачена на придбання білетів перевищує суму виграшу. 

Приклади миттєвих лотерей

Лотерей з миттєвим виграшем існує декілька десятків. Виграти можна кілька гривень або навіть мільйонів. Правила гри різні. Розглянемо приклади:

  1. Весняні комбінації. Тут потрібно поєднувати символи розташовані на ігровому полі. Кожен з них має свою ціну.
  2. Пригоді у савані. Виграє той, кому випадає одразу 3 чи більше однакових символи у вигляді різних звірів. Кожен з них має свою ціну, від якої й залежить розмір виграшу.
  3. Казковий скарб. Кожен гравець має можливість відкрити 5, 10 або 15 скринь з 25. В них є додатки, які примножують виграш або грошовий приз. Буває й так, що скриня пуста. Також на ігровому полі є скриня з множником на 50, 100 та 500. В ній сховано суперприз.
  4. Везучий фермер. В цю лотерею можна виграти 500 000 гривень. Для того, щоб почати гру, потрібно розкопати земляні насипи. Якщо там буде мінімум 3 однакових овочі, гравець переможе.
  5. Скарби чарівників. Як і в попередній грі, тут також можна виграти півмільйона гривень. Потрібно відчинити 15 дверей. Людина вважається переможцем, якщо знайде 3, 4 або 5 однакових символів.
  6. VIP Ultra. У верхній частині квитка знаходяться 7 номерів. Якщо цифри в ігровому полі збігаються з ними, гравець отримує приз, вказаний у цьому квитку.

Це лише декілька прикладів миттєвих лотерей. Але всі вони дають можливість отримати грошові призи.

Отже, миттєві лотереї — це спосіб покращити собі настрій за кілька хвилин, вигравши чималі гроші. Грати може будь-хто повнолітній і коли завгодно. Якщо є така необхідність, робити це можна навіть онлайн.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2023, 15:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації