Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі застілля жінки та чоловіка закінчилося для останнього летально

У Кременчуцькому районі застілля жінки та чоловіка закінчилося для останнього летально

До відділу №2 (м.Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції 25 січня, близько 15:00, надійшло повідомлення від медиків, що у селі Дмитрівка, на території приватного домоволодіння місцевий чоловік отримав ножове поранення. Поліція відкрила кримінальне провадження та розпочала розслідування.Отримавши повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень, на місце події  прибула слідчо-оперативна група та оперативники місцевої поліції.

Сергій Григорьєв, тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу №2 Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– У ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що під час побутового конфлікту співмешканка потерпілого, 1962 року народження, спричинила ножове поранення, чоловікові 1964 року народження. Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні, де його прооперовано. За інформацією медиків, стан чоловіка - середньої важкості. Наразі із жінкою, причетною  до вчинення правопорушення, працюють слідчі. Вирішується питання щодо повідомлення їй  про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Горішньоплавніського відділення Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2023, 20:04 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації