Вхід | Реєстрація

Сергій Коломоєць призначений начальником управління цифрової трансформації обласної адміністрації

Сергій Коломоєць призначений начальником управління цифрової трансформації обласної адміністрації

Сергій Володимирович Коломоєць призначений начальником управління цифрової трансформації Полтавської ОВА. Відповідне розпорядження підписав начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Сергій Коломоєць народився 7 травня 1993 року в Полтаві. 

У 2017 році закінчив Полтавську державну аграрну академію (процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств, інженер-дослідник з технічного забезпечення агропромислового виробництва), у 2021 році – Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая (публічне управління та адміністрування, магістр публічного управління та адміністрування).

Трудову діяльність розпочав у 2009 році учнем столяра ремонтно-будівельної дільниці ВАТ «Елекромотор» у Полтаві. 

Із 2017 по 2018 роки працював директором ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «Геопротон» в обласному центрі.

У 2019-2021 роках – головним спеціалістом відділу фінансово-економічної роботи та медичної допомоги матерям і дітям, головним спеціалістом відділу стратегічного планування та моніторингу закупівель управління фінансово-економічної роботи, медичної допомоги матерям і дітям та медицини катастроф Департаменту охорони здоров'я ПОДА.

Із 2021 по 2023 роки працював головним спеціалістом відділу цифрової трансформації, заступником начальника відділу цифрової трансформації управління інфраструктури та цифрової трансформації обласної державної адміністрації.


Автор: пресслужба Полтавської ОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2023, 11:54 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації