Вхід | Реєстрація

Жінка вийшла заміж за свою ковдру

Жінка вийшла заміж за свою ковдру

49-річна художниця Паскаль Селліка в 2019 році вийшла заміж за власну ковдру. Жінка мала стосунки з хлопцем, але, як виявилося, він зовсім не проти такого експерименту своєї коханої. Дівчина описує себе, як дуже грубу людину, а от її ковдра — найкраще, що могло з нею трапитися,  і це істинно найкращі її стосунки, які вона колись мала. Ніякий чоловік не зміг зробити її на стільки щасливою, як змогла ця ковдра.

«Моя ковдра завжди мене підтримувала і допомагала в ті моменти мого життя, коли я цього потребувала. Вона чудова і м’якенька, з нею можна постійно обійматися. Я дуже люблю її і хочу запросити людей на урочисту церемонію, щоб вони побачили моє весілля з найкращим партнером у житті», —  розповідає Паскаль.

Відомо, що церемонія проходила 10 лютого 2019 року. Зірка прийшла в м’якеньких капцях з пухом, сорочці для сну і домашньому халатику.  Всіх гостей Паскаль запросила бути в піжамах, щоб створити неповторну атмосферу свята.

До речі, це не перший такий випадок, коли людина виходить заміж або одружується не з людиною, а з якимось предметом. 22-річний житель міста Томськ одружився на піці, яка йому дуже сподобалась. Молодий хлопець прийшов до такого рішення через те, що почувався дуже самотнім і йому більше не було з ким будувати стосунки.

Такому незвичайному бажанню одружуватися чи виходити заміж за неживі предмети є навіть своє пояснення. Людей з такими особливостями називають об’єктофілами.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2023, 19:36 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації