Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини встановлює обставини ДТП, в якій травмовано пішохода

Поліція Полтавщини встановлює обставини ДТП, в якій травмовано пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 січня, близько 17:45, на автошляху Полтава-Олександрія, поблизу села Чечелево Кременчуцького району. Поліція з’ясовує обставини ДТП.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Skoda, під керуванням водія, 1991 року народження, здійснив наїзд на  пішохода,  1975 року народження. 

Унаслідок ДТП потерпілого госпіталізовано до лікарні.  

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП встановлюють слідчі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 січня 2023, 13:20 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації