Вхід | Реєстрація

Проднабори від новосанжарських підприємців

Проднабори від новосанжарських підприємців

Отримуватиме селищна рада від місцевих товаровиробників і аграріїв.

У листопаді минулого року новосанжарські підприємці й сільгоспвиробники взяли участь у конкурсі міні-грантів «Незалежність». Його проводила благодійна організація «Благодійний фонд «Повір у себе». Підтримку організаторам надали банк ДЕГ (Німеччина) та агропромисловий холдинг «Астарта-Київ», повідомляє прес-служба Новосанжарської селищної ради.

Конкурс проводився з метою забезпечення громад-учасниць продуктами харчування шляхом стимулювання місцевої економіки, створення локального малого виробництва, покращення економічного благополуччя вразливих категорій мешканців громад, із включенням та інтеграцією в локальну економічну діяльність, а також забезпечення продовольчої безпеки в умовах війни та післявоєнного відновлення країни.

У результаті, новосанжарці здобули перемогу в конкурсі.

Директор товариства «Хвилясті» Лариса Передерій та голова правління сімейного фермерського господарства «Пісковий» Сергій Пісковий отримали професійне обладнання для розвитку своїх бізнесів на суму 12 000 євро кожному.

Працівники Новосанжарської селищної ради готували підприємців до участі в конкурсі.

Днями селищний голова Геннадій Супрун підписав договори з Ларисою Передерій та Сергієм Пісковим на благодійну допомогу в продовольчий банк Новосанжарської громади.

Згідно з умовами конкурсу, підприємці протягом дванадцяти місяців передаватимуть продукти харчування (10% від вартості обладнання) у селищну раду для формування продуктових наборів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2023, 13:38 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації