Вхід | Реєстрація

«Ворскла» перемогла в турнірі Winter Cup

«Ворскла» перемогла в турнірі Winter Cup

Найкращою командою футбольного товариського турніру Winter Cup стала полтавська «Ворскла». У вирішальному матчі полтавці виявилися щасливішими за ФК «Полісся» і виграли в серії післяматчевих пенальті з рахунком 5:4.

Днями визначилося ім’я переможця футбольного товариського турніру Winter Cup, який відбувся в Туреччині. Ним стала полтавська «Ворскла», яка в серії післяматчевих пенальті виявилася сильнішою за ФК «Полісся».

Два повноцінні ігрові тайми не змогли визначити найсильніший клуб – рахунок на табло так і залишився 2:2. Авторами забитих голів за полтавський клуб стали Сефері на 49 хвилині та Феліпе на 74 хвилині. За ФК «Полісся» забив на 11 хвилині Кісленко, другий гол на 61 хвилині забив гравець «Ворскли» Чеснаков.

Серія пенальті завершилася з рахунком 5:4 на користь полтавців. Їхнім головним козирем став воротар Ісенко, який вгадав напрям ударів майже всіх 11-метрових спроб у виконанні «Полісся». Відбити йому вдалося лише 1 удар у виконанні Гітченка, але саме він і приніс перемогу «Ворсклі» у цьому турнірі.

Це останній для полтавської «Ворскли» матч перед поновленням ігрового сезону в УПЛ. Команда 5 березня зіграє вдома проти луганської «Зорі». Полтавці у турнірній таблиці УПЛ займають 9 рядок.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2023, 18:33 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації