Вхід | Реєстрація

У Шишаках Fiat врізався у стовп: травмовано пасажира

У Шишаках Fiat врізався у стовп: травмовано пасажира

До сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Шишаки) Миргородського райвідділу поліції 25 лютого, близько 9:15, надійшла інформація, що у селищі Шишаки, по вулиці Заводській сталася дорожньо-транспортна пригода. Поліція з’ясовує причини та обставини ДТП.

За попередньою інформацією поліції, автомобіль «Fiat Tempra», під керуванням водія, 1992 року народження, з’їхав за межі проїзної частини та зіткнувся з бетонною перешкодою.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав пасажир легковика, 2000 року народження. Його доставлено до лікарні для надання медичної допомоги. За попередньою інформацією, чоловік отримав незначні тілесні ушкодження.

Поліція з’ясовує обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2023, 10:50 | Шишаки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації