Вхід | Реєстрація

Міськрада і поліція шукатимуть в лікарні корупцію

Міськрада і поліція шукатимуть в лікарні корупцію

У понеділок 27 лютого історія із фактичним звільненням вже екс-головного лікаря ЦПМСД Любові Коломієць набула несподіваного продовження. Як стало відомо, Любов Афанасіївна продовжує працювати в лікарні.

Про події понеділка редакцію поінформувала начальник юридичного відділу Кобеляцької міськради Аліна Деркач.

Вона пояснила, що в понеділок працівники міської ради виявили, що в документі про призначення в ЦПМСД виконуючою обов’язки Наталія Джевели є технічна описка. Замість посади головного лікаря, зазначена посада директора.

Комісія Кобеляцької міської ради на чолі із профільним заступником поїхали в лікарню аби ознайомити Джевелу із зміненим пунктом розпорядження. І в процесі перебування в закладі дізналися, що екс-головний лікар Любов Коломієць продовжує працювати. Звичайно ж, не керівником закладу.

Виявилося, що у грудні Любов Коломієць ввела штатну одиницю лікаря методиста.

Потім 22 лютого 2022 року Любов Коломієць своїм розпорядженням призначила себе на посаду лікаря-методиста. Працювати мала на 0,25 службового окладу.

А 24 лютого, за кілька годин до того, як Любові Коломієць повідомили про те, що із нею не будуть продовжувати контракт, вона перевела себе, як методиста на повний оклад.

Відділ по запобіганню корупції, який діє в Кобеляцькій міській раді, зобов’язаний виявляти можливі порушення відповідного законодавства та направляти сумнівні документи на перевірку до уповноваженого органу Національної поліції.

Тому міська рада на письмовий запит отримала копії відповідних наказів головного лікаря Коломієць з метою подальшої перевірки уповноваженими органами. Вони вивчатимуть документи на предмет виявлення в діях екс-керівника корупційних діянь. Мова йде про можливий конфлікт інтересів при прийнятті Любові Коломієць самої себе на посаду в ПМСД.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2023, 18:47 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
1. микола козак / 28 лютого 2023, 08:48
Шановні пані селена , сонечко , і інші , хто ставив мені дизлайки , читайте про порядність , чесність і професіоналізм в лікарні.Це якраз боротьба за особисте збагачення і грабунок бюджету.
2. Чудо Юдо / 28 лютого 2023, 10:14
"Потім 22 лютого 2022 року Любов Коломієць своїм розпорядженням призначила себе на посаду лікаря-методиста"

А шо, так можна було? :)
3. микола козак / 28 лютого 2023, 11:10
2.Чудо Юдо
«А шо, так можна було? :)
»

Ну звичайно можна поскорочувати санітарок і медсестер , можна попереводити їх на півставки , а собі видумати посаду нікому непотрібну і встановити собі хорошу ставку з різними преміями , з інтенсивністю від якої валитися з ніг і т. д . .Там коли поворушити , то є нікому непотрібні посади , придумані для працевлаштування і закінчиться вся ця катавасія нічим , визнають дії пані відповідаючими чинному законодавству.У пані є бабло.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації