Вхід | Реєстрація

Копелець програв суд. Game over?

Копелець програв суд. Game over?

28 лютого 2023 року суддя Полтавського окружного  адміністративного суду Петрова оголосила вердикт у справі за позовом екс-міського голови Олександра Копельця.

Представник Феміди повністю відмовила екс-міському голові у задоволенні його позовних вимог.

Нагадаємо, що Олександр Копелець вимагав аби суд скасував рішення Кобеляцької міської ради про оголошення йому недовіри. А також поновив його на посаді міського голови і зобов’язав міську раду виплатити йому заробітну плату за період вимушеного прогулу.

Відбулося кілька засідань суду в ході яких суддя Петрова вивчала письмові та відеодокази. А також слухала покази свідків. Процес тривав кілька місяців.

Протягом всього цього періоду по місту регулярно розповсюджувалися чутки про те,що Копелець повигравав усі суди і… завтра, післязавтра, після-післязавтра вийде на роботу. Остання така чутка курсувала містом за пару днів до суду. Один із звільнених нинішньою міською радою керівників одного із комунальних підприємств чи то жартома чи серйозно патякав, щось на кшталт:

— Копелець заплатив судді. Він повернеться на роботу і вас усіх вижене.

Що ж, рішення суду лише зайвий раз підтвердило серйозність подібних «аргументів».

Потрібно зазначити, що тепер протягом 30 днів Олександр Копелець може подати апеляцію в суд вищої інстанції та оскаржити рішення суду першої інстанції. Але вже зараз можна говорити, що його шанси на повернення у крісло міського голови стають все примарнішими. Хоча прецеденти, коли Апеляційний суд скасовував подібні рішення, були.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2023, 17:42 | Кобеляки | Політика


1. микола козак / 1 березня 2023, 08:59
Я не переживаю , як дехто , поновлять Копильця , чи ні , мене просто дивує ситуація з українськими законами і рішеннями судів.Мені доводилось мати справу з Полтавським адмінсудом , скажу , що там не дуже дивляться на закони , тож декому рано радіти.Справа зовсім в іншому , коли міського голову обирає ввесь дієздатний люд , а депутватів призначають якісь фіктивні партії , купка так званих , ніким не обраних депутатів , які змовились , може зміщувати того , хто обраний народом , то чи це не абсурдна ситуація , яку ще і підтверджує адмінсуд ?
2. Чудо Юдо / 1 березня 2023, 12:29
1.микола козак
«Справа зовсім в іншому , коли міського голову обирає ввесь дієздатний люд , а депутватів призначають якісь фіктивні партії , купка так званих , ніким не обраних депутатів , які змовились , може зміщувати того , хто обраний народом , то чи це не абсурдна ситуація , яку ще і підтверджує адмінсуд ? »

А якщо обраний народом виявився злодієм?:)
3. микола козак / 1 березня 2023, 13:12
2.Чудо Юдо
«А якщо обраний народом виявився злодієм?:)
»

Перш за все злодій чи ні визначає суд.Раніше , щоб відкликати депутата , якого обрав народ , потрібно було зібрати від того народу певну кількість підписів , що вони ініціюють відставку , і кількість підписів виражалась в тисячах , а не в двадцяти ніким не обираних так званих депутатів.Створювалась ініціативна група , яка мала довести до людей вину того , чи іншого.Зараз фактично народ позбавлений права обирати і бути обраним.Якщо ви пане , чи пан редактор знаєте скільки членів налічує та , чи інша партія , від яких призначені кобеляцькі депутати , то опублікуйте.Це про демократію.
4. Чудо Юдо / 2 березня 2023, 10:13
3.микола козак
«
Перш за все злодій чи ні визначає суд.»

Це вірно. Стверджувати, що він злодій я не можу - немає завершених кримінальних справ. Поки що.
Але результат діяльності людини, зі своєї суб’єктивної точки зору, можу оцінити. Вважаю незадовільним. І випливає ще чимало не моїх суб’єктивних «поглядів» на діяльність цього чиновника: Посилання на exo.in.ua

Я просто про те, що обраний народом не обов’язково святий і має 100% закріплене за собою крісло до кінця життя. Народ може і злодія обрати, такий вже у нас народ... А ще народ ну дуже інертний :(
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації