Вхід | Реєстрація

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавщини на 8-9 березня

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавщини на 8-9 березня

Полтавські обласні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр і філармонія продовжують безкоштовно організовувати вистави й концерти для всіх охочих.

8 березня – захід «Лялькотерапія» від театру ляльок (Полтава).

9 березня – захід «Лялькотерапія» від театру ляльок (Полтава), концерт для ВПО «Відкриті серця» від філармонії (Полтава), концерт симфонічного оркестру у спільному проєкті «Музика нас поєднала» з волонтерською організацією Полтавщини «Полтавський Батальйон Небайдужих» для ВПО (Полтава).

11 березня – вистава «Курочка Ряба» від театру ляльок (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2023, 14:56 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації