Вхід | Реєстрація

Пивні кіоски чомусь працюють біля житлових будинків

Ініціативна група мешканців багатоповерхівки за адресою вул. Героїв Сталінграду, 24, порушила перед головою Полтавської ОДА Валерієм Асадчевим проблему незаконної, на їх думку, роботи пивного павільйону поблизу житлового будинку. «Попри всі норми чинного законодавства, пивний кіоск працює цілодобово, звідти постійно лунають лайки і непристойні вилови, не кажучи про захаращення прилеглої до будинку території. З цього приводу неодноразово зверталися до Полтавського міськвиконкому та особисто до міського голови, але попри регулярні запевнення припинити нелегальну роботу пивного павільйону, він і досі працює», - стверджує Людмила Скриннікова та її сусіди.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2009, 12:28 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації