Вхід | Реєстрація

У Карлівці нетверезий водій збив неповнолітню дівчину

У Карлівці нетверезий водій збив неповнолітню дівчину

До відділу №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції 21 березня, близько 19-ї години, від перехожих надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на пішохідному переході у місті Карлівка, Полтавської області. Обставини та причини події з’ясовує поліція.

За попередньою версією слідства, автомобіль здійснив наїзд на 16-річну місцеву дівчину, яка переходила проїзну частину по пішохідному переходу, після чого втік з місця ДТП. Неповнолітню дівчину доставлено до медичного закладу для надання допомоги. За попередніми висновками лікарів, вона отримала легкі тілесні ушкодження та госпіталізації не потребує.

Отримавши необхідну оперативну інформацію поліцейські одразу розпочали пошуки втікача. Упродовж години місцеперебування водія та автомобіля, причетного до ДТП, вдалося встановити. Правопорушником виявився місцевий 45-річний водій автомобіля Hyundai Santa FE. Після медичного обстеження чоловіка з’ясувалося, що він перебував у стані сп’яніння.

Стосовно порушника складено три протоколи про адміністративні правопорушення, а саме:

  • за статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);
  • статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна);
  • частиною 4 статті 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю, наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, що входять до офіційно затвердженого складу аптечки або призначені медичним працівником), або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції, чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2023, 14:40 | Карлівка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації