Вхід | Реєстрація

Луки мого дитинства

Луки мого дитинства

Під такою темою відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім!» в Новосанжарській громаді.

У конкурсі взяли участь 7 колективів закладів освіти, а саме: Новосанжарський, Малоперещепинський, Руденківський ліцеї, Великокобелячківська, Кунцівська, Малокобелячківська загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, Старосанжарський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко.

При оцінюванні виступів екологічних колективів журі враховувало відповідність порушеної у виступі екологічної проблеми та її соціальне значення оголошеній темі, наявність ілюстративного матеріалу до виступу, результативність проведеної роботи, а також рівень виконавської майстерності, оригінальність художнього оформлення, використання засобів активізації аудиторії, відповідність костюмів, рівень режисури та дотримання часового регламенту.

Як повідомляє Новосанжарська селищна рада, відповідно до підсумків І етапу конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім!»:

  • у номінації «Екологічні агітбригади» Руденківський ліцей зайняв І місце, Старосанжарський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Оксани Мешко – ІІ місце, Новосанжарський ліцей – ІІІ місце;
  • у номінації «Екологічні театри» Малоперещепинський ліцей імені М.А. Клименка зайняв І місце.

Заклади освіти відзначені грамотами відділу освіти Новосанжарської селищної ради.

Екологічна агітбригада «Екос» Руденківського ліцею та екологічний театр «Сполох» Малоперещепинський ліцей імені М.А. Клименка візьмуть участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-огляду.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації