Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини розшукує безвісно зниклу Олену Кухаренко

Поліція Полтавщини розшукує безвісно зниклу Олену Кухаренко

Сектор поліцейської діяльності №1 (смт. Козельщина) Кременчуцького районного управління поліції ГУНП в Полтавській області розшукує безвісно зниклу Кухаренко Олену Тулігенівну, 1989 року народження, мешканку Кременчуцького району. 

Мешканка села Ганнівка, Козельщинської селищної ради, Кременчуцького району 22 березня, близько 17-ї години, пішла з дому та не повернулася. Місце її перебування невідоме.

Прикмети жінки: зріст 165 см, худорлявої статури, волосся темне, очі карі. На момент зникнення була одягнена в чорну куртку, джинси світло синього кольору та коричневі кросівки.

Якщо у вас є інформація, що допоможе пришвидшити розшук цієї жінки просимо повідомити до сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Козельщина) Кременчуцького райуправління поліції за телефонами (099) 239-46-19 (чергова частина), (066) 110-82-25, або 102.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2023, 09:35 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації