Вхід | Реєстрація

Жукова в міськраду не повернули

Жукова в міськраду не повернули

Черговий екс-посадовець програв черговий суд щодо повернення на роботу. Цього разу Феміда була безжальною до колишнього секретаря Кобеляцької міськради Володимира Жукова.

У останні день зими стало відомо, що Полтавський окружний адміністративний суд не задовольнив позовні вимоги колишнього міського голови  Кобеляк  Олександра Копельця. Нагадаємо, що Олександр Олександрович просив суд скасувати рішення міськради щодо оголошення йому недовіри, поновити його на роботі і виплатити грошову компенсацію за період вимушеного прогулу. Але після кількох судових засідань був оголошений вердикт, яким Копельцеві в усіх його побажаннях відмовили.

Але вже тоді було відомо, що через суд поновитися прагнуть ще двоє посадовців «ери Копельця». Один із них — екс-секретар міськради Володимир Жуков.

Володимир Володимирович теж звернувся із позовом до вже згадуваного Полтавського окружного адміністративного суду. Це сталося 30 січня вже 2023 року. Він просив скасувати рішення про дострокове припинення його повноважень, поновити на посаді, виплатити зарплату і відшкодувати 20 тисяч гривень витрат на правничу допомогу (швидше за все, мова йде про послуги адвоката).

Після цього Кобеляцька міська рада подала в суд свою аргументацію, у якій вказувала, що Жукова звільнили законно.

Суддя Слободянюк вирішила, що аргументи юристів Кобеляцької міської ради більш вагомі, аніж претензії Жукова, а тому відхилила вимоги Володимира Володимировича в повному обсязі.

Тепер потрібно ще дочекатися вердикту по справі чергового ображеного нинішньою міською радою, тобто екс-директора комунального підприємства «Водоканал Плюс»  Володимира Юрка.

Потрібно зазначити, що і Копелець, і Жуков можуть оскаржити рішення окружного адміністративного суду. Так що крапку в цій юридичній тяганині ставити ще дуже рано.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2023, 15:27 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації