Вхід | Реєстрація

Харківська письменниця презентувала книгу про війну

Харківська письменниця презентувала книгу про війну

28 квітня 2023 року жителі міста Кобеляки мали можливість взяти участь у зустрічі-презентації з харківською письменницею, авторкою романів про війну та волонтеркою Людмилою Охріменко.

Цього дня пані Людмила презентувала дві книги «Муха в окропі на окупованій території» - про трьох подруг, які опинилися в окупації у рідній Горлівці та роман «Оскар», який у 2021 році визнаний найкращим романом на воєнну тематику міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2021».

В основі твору «Оскар» – історія українського розвідника, головний герой якого на початку 2015 року потрапляє у полон до російських окупантів у Донецьку. Там на нього чекають катування і знущання, а ще вибір – здатися чи все ж таки боротися до кінця.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької ОТГ, поціновувачі художнього українського слова були в захваті від зустрічі. Пані Людмила – українка, яка шанує рідну мову і вважає її найкращою у світі. Вона цікавий оповідач та співрозмовник.

Начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Валентина Пелюхня подякувала Людмилі Леонідівні за цікаву презентацію книг, а письменниця, для читачів Публічної бібліотеки, подарувала одну з своїх книг «Муха в окропі на окупованій території». Роман «Оскар» був придбаний працівниками бібліотеки, отже скоро жителі громади матимуть змогу познайомитися з ними особисто.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації