Вхід | Реєстрація

Поліцейські та медики Оржиці врятували життя чоловіку

Поліцейські та медики Оржиці врятували життя чоловіку

До сектору поліцейської діяльності №1 (м.Гребінка) Лубенського районного відділу поліції Полтавщини 3 травня, близько 16-ї години, надійшло повідомлення від старости села Оржиця, Гребінківської тергромади, що 76-річний місцевий мешканець понад тиждень не виходить на зв’язок. Поліція та медики відреагували миттєво.

Отримавши повідомлення про подію, за вказаною адресою негайно прибули дільничні офіцери поліції Гребінківщини та медичні працівники. Увійшовши до будинку, в одній із кімнат дільничні офіцери поліції виявили чоловіка в безпорадному стані. Медики, які також прибули на місце події, надали йому кваліфіковану допомогу та госпіталізували до лікарні. Наразі за станом здоров’я місцевого мешканця наглядають лікарі.

Староста села висловила вдячність працівникам поліції та медикам за оперативне реагування на повідомлення, завдяки чому вдалося вчасно надати допомогу та врятувати людині життя.

У свою чергу поліція дякує жінці за громадянську позицію та небайдужість до долі односельців.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2023, 16:05 | Оржиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації