Вхід | Реєстрація

Напав на готель і вимагав 100 гривень

Напав на готель і вимагав 100 гривень

Розбійний напад був скоєний 13 квітня. 35-річний чоловік прийшов у готель «Еней», що у Львові, погрожуючи пістолетом адміністратору, вимагав у нього гроші.

«Підійшов до стійки рецепції, дістав із кобури предмет, зовні схожий на пістолет, та, тримаючи його в руці, поставив на стійку, демонструючи його адміністратору, тим самим погрожуючи застосуванням насильства, який потерпілий сприйняв як реальну загрозу своєму життю. При цьому здійснив вимогу передати йому 100 гривень, написавши вказану суму на аркуші паперу, уникаючи викриття», — вказано в матеріалах ухвали Личаківського районного суду, який обирав міру запобіжного заходу.

Уникнути викриття не вдалося, тому що позаду адміністратора була камера спостереження, яка чітко зафіксувала всі дії злочинця. Його оперативно затримали.

14 квітня слідчий суддя задовольнив клопотання прокурора і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів, що становить 214 720 гривень.

Підозрюваний у судовому засіданні свою причетність до злочину визнав, але просив обрати йому менш суворий запобіжний захід. Його захисник просив пом’якшити запобіжний захід через стан здоров’я підозрюваного. Термін тримання під вартою становить два місяці — до 12 червня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2023, 19:56 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації