Вхід | Реєстрація

На Полтавщині в ДТП загинув чоловік

На Полтавщині в ДТП загинув чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 травня, близько 10:30, на автодорозі Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Олексіївка, Пирятинської тергромади, Лубенського району. Поліція встановлює обставини події.

Попередньо слідчими встановлено, що автомобіль Hyundai Santa Fe, під керуванням 36-річної водійки, виїхав за межі проїзної частини дороги у кювет. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир легковика, 1981 року народження, від отриманих травм помер на місці події, також тілесні ушкодження отримала водійка автомобіля та каретою швидкої медичної допомоги госпіталізована до Пирятинської лікарні. 

За даним фактом слідчими обласного управління поліції Полтавщини, за процесуального керівництва прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 

Наразі поліція з’ясовує всі обставини та причини ДТП.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2023, 10:33 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації