Вхід | Реєстрація

У Кременчуці внаслідок аварії травмувалася неповнолітня дівчинка

У Кременчуці внаслідок аварії травмувалася неповнолітня дівчинка

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 травня, близько 18:50, по вулиці Київській у Кременчуці. Поліція з’ясовує обставини ДТП. 

За попередньою інформацією, зіткнулися автомобіль ЗАЗ-110307, під керуванням місцевого водія, 1982 року народження, та автомобіль Hyundai Tucson, яким керувала місцева водійка, 1988 року народження.

Унаслідок ДТП неповнолітня пасажирка автомобіля Hyundai Tucson, 2015 року народження, отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні для надання їй допомоги та встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

За даним фактом поліція проводить перевірку та з’ясовує обставини й причини ДТП.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2023, 19:40 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації