Вхід | Реєстрація

Дитячі табори у 2023 році не працюватимуть, – Дмитро Лунін

Дитячі табори у 2023 році не працюватимуть, – Дмитро Лунін

На Полтавщині 2023 року не працюватимуть дитячі заміські табори літнього відпочинку. Причина – повномасштабна війна. Зокрема, загроза завдання ракетних та авіаційних ударів російською федерацією.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін під час пресконференції 24 травня.

“Плануємо не запускати роботу заміських дитячих таборів. Вважаємо, що це небезпечно. Ми не готові брати відповідальність за дітей у цьому питанні. Більш того, у нас практично немає таборів, які відповідають вимогам безпеки і мають укриття. Є тільки один табір у Кременчуцькому районі з облаштованим укриттям. Проте, все одно ми не дозволимо працювати. Я не впевнений, що батьки зможуть перебувати з дітьми на відстані, коли через нашу область летять ракети та безпілотники”, – зазначив Дмитро Лунін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2023, 14:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації