Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відремонтують частину траси Полтава-Олександрія

У Кременчуці відремонтують частину траси Полтава-Олександрія

З 1 квітня у Кременчуці запустили в роботу міський асфальтний завод, наразі триває ремонт доріг у різних районах міста. Ремонтують проїжджу частину, внутрішні проїзди та тротуари.

Завдяки цьому у Кременчуці можуть відремонтувати частину траси М22.

«Через Кременчук пролягає автодорога М22 Полтава-Олександрія. Попри те, що ця дорога державного значення, міська влада щороку робить її ремонт. Але, на жаль, ми не можемо ремонтувати деякі дорожні об’єкти, зокрема шляхопроводи на проспекті Полтавському. Через це у нас часто виникали конфлікти: кременчуцькі водії вимагали ремонту, але Укравтодор не поспішав його виконувати. Цього року ситуація кардинально змінилася. Колишній Укравтодор реформували у Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. Його новий директор підходить до вирішення проблем з високим рівнем професійності. Завдяки цьому наразі в Кременчуці розпочато ремонт ділянок траси М22 Полтава-Олександрія, зокрема на шляхопроводах по Полтавському проспекту», – йдеться у повідомленні Віталія Малецького.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2023, 14:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації