Вхід | Реєстрація

Полтавські веслувальники гідно виступили на ІІ етапі Кубку світу

Полтавські веслувальники гідно виступили на ІІ етапі Кубку світу

Людмила Лузан стала мультимедалісткою ІІ етапу Кубку світу ICF Canoe Sprint World Cup 2023. Змагання проводили у польській Познані.

«До першого «золота» Людмила додала ще одну золоту, а також срібну і бронзову медалі. Першою стала в каное-одиночці на дистанції 500 м. Друге і третє місця здобула на цих же дистанціях у жіночій і змішаній каное-двійці», – розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Тарас Мазовський на 500-метрівці у змішаній каное-двійці виборов «бронзу».

На дистанції 500 м у каное-одиночці за путівку на Європейські ігри боролися два спортсмени з Полтавщини. Тарас Мазовський виборов «срібло», Павло Алтухов фінішував четвертим. У складі жіночого екіпажу на 500-метрівці Діана Танько й Інна Грищун були п’ятими, і це теж путівка на ІІІ Європейські ігри.

Вихованців Школи вищої спортивної майстерності до змагань готує Микола Мацапура.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2023, 16:58 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації