Вхід | Реєстрація

У Полтаві створять ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою

У Полтаві створять ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою

Для учнів, які мають бажання здобути військові професії, в Полтаві створять обласний ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою. Відповідне рішення сьогодні підтримали депутати на сесії обласної ради. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

«Докладемо всіх зусиль, щоб із 1 вересня він уже прийняв перших вихованців – 50 дітей і надалі став потужним закладом для області. Дякую депутатам, які сьогодні на сесії обласної ради підтримали рішення про створення ліцею. Це питання на часі», – зазначив Дмитро Лунін. 

Ліцей орендуватиме навчальне приміщення, а також гуртожиток у мистецького ліцею. Загальні дисципліни для учнів будуть викладати працівники мистецького закладу, а профільні – офіцери, підбір кадрів уже розпочатий.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2023, 16:05 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації