Вхід | Реєстрація

Для «Господаря» придбали сміттєвоз

Для «Господаря» придбали сміттєвоз

У останній день весни Руденкіський комунгосп отримав сміттєвоз на базі шасі «DAYUN» об’ємом 9 кубічних метрів. Ключі від спецавтомобіля із заднім навантаженням голова Новосанжарської громади вручив начальнику КП «Господар» Сергію Нестеренку.

Як повідомили в пресслужбі Новосанжарської селищної ради, ущільнення твердих побутових відходів здійснюється за допомогою пресувальної плити. Робота пресуючого механізму доступна і в ручному режимі.

Згідно з даними, опублікованими на онлайн-платформі держзакупівель «Прозорро», сміттєвоз із заднім ручним завантаженням типу «АТ-4023» на шасі DAYUN CGC1120 призначений для ручного подвірного збирання сміття з мішків та відер.

Спецавтомобіль Новосанжарська селищна рада придбала в кременчуцькому приватному підприємстві «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» за 3 200 000 гривень.

Сміттєвоз завантажує ТПВ, пресує відходи, перевозить та розвантажує сміття на полігоні.

Нагадаємо, що 15 травня комунальне підприємство «Джерело» оновило власний автопарк. Для комунальників селищна рада закупила сміттєвоз із боковим завантаженням типу «АТ-4032» на шасі DAYUN CGC1141 призначений для роботи з контейнерами 750 літрів та євроконтейнерами 1 100 літрів. Автомобіль у Новосанжарську громаду також поставило підприємство «Альфатекс». Вартість сміттєвоза склала 4 000 000 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2023, 14:55 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації