Вхід | Реєстрація

У Лубенському районі внаслідок аварії згорів автомобіль

У Лубенському районі внаслідок аварії згорів автомобіль

До поліції Полтавщини на лінію «102», 4 червня, близько 19-ї години, надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Пишне, Лубенського району сталося загоряння легкового автомобіля. На місце події одразу прибув наряд поліції.

Отримавши повідомлення, на місце події прибули працівники Управління патрульної поліції в Полтавській області, рятувальники та медики.

Попередньо з’ясовано, що 35-річний водій автомобіля «Accura» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з металевим відбійником. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди сталося загоряння транспортного засобу. На щастя, водій автомобіля не постраждав.

За даним фактом патрульні поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за статтями 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 139 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2023, 12:08 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації