Вхід | Реєстрація

У Кобеляках обговорюють Стратегію розвитку громади

У Кобеляках обговорюють Стратегію розвитку громади

Днями за участі залученого незалежного консультанта зі стратегічного планування Ірини Коври, активних мешканців громади та представників робочої групи відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку.

Пресслужба Кобеляцької міської ради повідомляє, що у ході засідання учасники обговорили напрацьовані попередньо місії громади, її стратегічне бачення та проблеми та намітили нові ідеї й суттєві доповнення до неї. Також учасники заходу відібрали найефективніші та найкорисніші ідеї, які стануть основою розвитку нашої громади. Зокрема, було наголошено на необхідності створенні візуального стилю громади – бренду (логотипу), відновленні проведення музичних фестивалів, міських ярмарків, спортивних турнірів на честь загиблих військовослужбовців тощо.

Заходи такого рівня передбачають і проведення практичних завдань. Саме для подальшого формування SWOT – аналізу, учасники заходу в робочих підгрупах визначали сильні та слабкі сторони, потенційні загрози та можливості розвитку Кобеляцької громади.

Залучений незалежний консультант зі стратегічного планування Ірина Ковра відзначила активність аудиторії та зауважила, що саме під час таких жвавих дискусій напрацьовується спільне бачення і приймаються злагоджені рішення.

Усі пропозиції та зауваження, які були опрацьовані на засіданні, будуть враховані та стануть підґрунтям для формування напрямів діяльності та завдань для досягнення сформованої стратегічної цілі розвитку громади.

Нагадуємо, що матеріали з розроблення Стратегії розвитку Кобеляцької міської територіальної громади на період до 2027 року публікуються на вебсайті міської ради в розділі «Стратегія розвитку».

Робота над розробкою Стратегії розвитку громади продовжується.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2023, 12:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації