Вхід | Реєстрація

У Кобеляках провели міні-футбольний турнір серед юнаків

У Кобеляках провели міні-футбольний турнір серед юнаків

Днями у Кобеляках відбулися обласні фінальні змагання з міні-футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл закладів освіти серед юнаків 2007 років народження.

До фіналу потрапило 8 команд, участь взяли 5. Змагання проходили за коловою системою. Футболісти Кобеляцької ДЮСШ (тренер В.Білорибець) обіграли всіх своїх суперників та стали кращими у обласних змаганнях. Друге місце посіли юнаки Лубенської ДЮСШ, третє – за Шишацькою ДЮСШ.

Як повідомляє пресслужба Кобеляцької громади, команди-призери були нагородженні кубками й медалями Кобеляцької міської ради та грамотами обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Команда-переможець отримала ще й солодкий подарунок від заступниці Кобеляцького міського голови Олени Стаднікової.

До складу команди Кобеляцької ДЮСШ ввійшли: Ярослав Ярмоленко, Михайло Брейко, Іван Киценко, Дмитро Худенко, Данило Лось, Матвій Луценко (капітан команди), Артем Темченко, Іван Калініченко та Данило Михальчук, який отримав звання «Кращий воротар».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2023, 17:17 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації