Вхід | Реєстрація

Досить накопичувати пил в кімнаті: змініть штори на жалюзі

Досить накопичувати пил в кімнаті: змініть штори на жалюзі

В українському гуморі особлива увага приділяється школі, зокрема, традиційній здачі коштів на ремонт і купівлю штор. У роки «совєтов», 90-ті та на початку «нульових» віконні завіси, довжиною в три метри були обов’язковим атрибутом кожної аудиторії. Вони слугували не лише захистом від сонця, а й основним накопичувачем бруду. Адже пралися шкільні штори, у кращому випадку, один раз на рік, при цьому нещадно експлуатувалися школярами майже щоденно. Тож навіть вологе прибирання в аудиторії не могло забезпечити «свіжості», так як концентрація пилу і бруду залишалася у віконних завісах. І цю суміш учні та педагоги вдихали протягом усього навчального процесу.

Не кращою була ситуація з шторами в квартирах чи будинках. Хоча їх прали частіше, але не настільки регулярно, аби забезпечити абсолютну чистоту тканини.

На щастя, на зміну традиційним тканинним віконним завісам прийшли жалюзі, котрі кардинально змінили ситуацію.

Переваги жалюзі

Із появою та широким розповсюдженням пристрою у вигляді решіток із перами для регулювання світлового потоку традиційні тканинні штори відійшли, як кажуть, на другий план. Адже жалюзі мають ряд суттєвих переваг.

  1. По-перше, можливість підбору світлозахисних пристроїв під будь-який інтер’єр, широкий вибір матеріалів, кольорів і конфігурацій, що задовольнять навіть найвибагливіших дизайнерів.
  2. По-друге, простий механізм, що забезпечує зручність в експлуатації та догляді за лам елями. Відкрити й закрити жалюзі під силу навіть малюку. А господиня чи господар легко позбудуться пилу, котрий осів на ламелях, із допомогою губки. Тим більше, що процес прибирання займе лише кілька хвилин. 
  3. По-третє, на відміну від класичних штор, конструкція жалюзі дозволяє регулювати кількість сонячних променів, що потрапляють до кімнати.
  4. По-четверте, світлозахисний пристрій кріпиться безпосередньо на віконному блоці і не потребує додаткових карнизів, котрі потрібно монтувати у стіни над вікнами. Це економить простір у приміщенні і не заважає розміщуватися безпосередньо біля вікна.

Nikoss допомагає керувати сонцем

Звичайно, при купівлі жалюзі слід обирати продукцію відомого та перевіреного виробника. Таким являється компанія Nikoss, яка протягом 26 років займається створенням надійних світлозахисних пристроїв за найпривабливішими цінами в Україні.

Вертикальні чи горизонтальні, алюмінієві чи тканинні — вирішувати вам, а фахівці компанії Nikoss лише потурбуються про якістю та неповторність жалюзі. 

Тому досить накопичувати бруд, відкладіть усі справи і оберіть світлозахисні пристрої на офіційному сайті українського виробника https://nikoss.com.ua/ukr/. І отримайте «повний контроль» над небесними світилами.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2023, 09:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації