Вхід | Реєстрація

За минулу добу на Полтавщні постраждали двоє дітей: одну ударив кінь, іншу покусала собака

За минулу добу на Полтавщні постраждали двоє дітей: одну ударив кінь, іншу покусала собака

До Кременчуцького районного управління поліції 7-го червня надійшла інформація від медиків, що до лікарні Кременчука з тілесними ушкодженнями госпіталізовано двох малолітніх дівчаток, 4 та 8 років. Працівники Кременчуцького районного управління поліції з’ясовують обставини двох подій.

Одна з них сталася у приватному секторі Крюківського району Кременчука. За попередньою інформацією поліцейських, 4-річну дівчинку вдарив кінь. Постраждалій надали необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я дитини лікарі оцінюють як задовільний.

Цього ж дня до медичного закладу госпіталізували 8-річну мешканку одного із сіл Кременчуцького району. Як з’ясували поліцейські, дитину у дворі приватного будинку покусала собака. Встановлено, що тварина належить родині.

На даний час ювенальні поліцейські встановлюють обставини травмування малолітніх дітей, а також вивчають умови, в яких проживає та виховується кожна дитина.

Закликаємо батьків та осіб, які опікуються дітьми, нагадати їм правила безпечної поведінки з тваринами та комахами (бджолами, мурахами, кліщами тощо).


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2023, 09:31 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації