Вхід | Реєстрація

Коли портфелі роздавали – наші ґав не ловили

З приходом нової влади всі очікували змін. І вони сталися! Принаймні у житті деяких наших співвітчизників.
Колишній мер міста Олег Надоша став народним депутатом. Комсомольчанин Олександр Попов  – знову міністр ЖКГ, кременчуцький підприємець Ігор Кушнір отримав посаду заступника міністра оборони, а колишній віце-мер Кременчука Микола Порицький призначений радником міністра ЖКГ Криму.
Чи варто очікувати дивідендів від нашого представництва у вищих ешелонах влади? Досвід попередніх років підказує, що отримання певних преференцій малоймовірне, навіть якщо попросимо. Міський голова Микола Глухов зазначив, що не обговорював кременчуцькі питання з новопризначеними високопосадовцями.
Олег Надоша відомий на політичному Олімпі як безкомпромісний політик. Спочатку не примирився з «нашоукраїн­цями», потім не затримався у БЮТі й нарешті у Партії Регіонів знайшов підтримку. Після виборів Президента Віктора Януковича та відкликання кількох нардепів на інші посади Олег Надоша зайняв своє місце у Верховній Раді.
Ігор Кушнір – відомий кременчуцький бізнесмен і депутат міськради. Трудову діяльність розпочав у 1988 р. електрозварювальником Кременчуцького житлобудівного комбінату. Згодом працював в агропромисловому, нафтовому та будівельному бізнесі. Інформацію про заступника міністра можна прочитати на офіційному сайті Міністерства оборони. До речі, серед інших заступників наш  – найскромніший: у послужному списку ні воєнної освіти, ні високих державних посад чи нагород.
Олександр Попов – нинішній міністр ЖКГ і колишній мер Комсомольська, який відомий своїми реформами. За освітою – інженер-будівельник, розпочинав трудову діяльність майстром будівельної дільниці. До того, як стати мером, кілька років працював в органах КДБ-СБУ. Потім головував у Комсомольську понад 10 років. У 2007 р. переїхав через підвищення до Києва і невдовзі став міністром ЖКГ, щоправда, ненадовго. Тепер призначений на пост міністра вдруге.
Микола Порицький – віце-мер Кременчука з питань ЖКГ, який несподівано зник і примусив кременчужан мучитися здогадками. Нещодавно Микола Порицький підтвердив у телефонній розмові, що працює радником міністра ЖКГ Криму. Колишній віце-мер зауважив, що система ЖКГ Криму, порівняно з кременчуцькою, значно відстає. Тепер реформи ЖКГ Микола Миколайович просуватиме в Криму.
Валерій Медведовський у телефонній розмові підтвердив, що теж нещодавно отримав запрошення до столиці. Куди саме – керівник водоканалу не уточнив, бо на пропозицію він не пристав і вирішив й надалі працювати у Кременчуці.

Кадрові зміни ще не завершені?
Заступник мера Олександр Биков зазначив, що, згідно з нормами, у Кременчуці має бути лише два заступники мера. Зовсім нещодавно їх було аж 5. Як вирішиться кадрове питання в мерії, наразі невідомо. Міський голова Микола Глухов говорить, що найближчим часом не планує змін, а якщо вони стануться, то громадськість одразу повідомлять.
Також, згідно з нормами, в обох районах Кременчука має бути по два заступники голів. Наразі у керівників райрад удвічі більше помічників.

До речі, заступник нинішнього міністра ЖКГ – 31-річний Руслан Крамаренко, теж близький Кременчуку. Випускник нашого університету розпочинав кар’єру у Кременчуцькій райдержадміністрації.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2010, 10:57 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації