Вхід | Реєстрація

Як отримати максимальний прибуток від депозиту

Як отримати максимальний прибуток від депозиту

Депозит — це фінансова угода між клієнтом та банком, в якій клієнт згодний зберігати свої кошти у банку на визначений строк за певну процентну ставку. На сьогодні найбільш популярними є кредити на короткий строк 1-3 місяці, а також більш довгі — розраховані на рік.

Одну з найвищих ставок на ринку пропонує спортбанк, про що свідчать і  спортбанк відгуки. Банк пропонує прибуток за депозитом до 18% річних.

Що варто знати про депозит?

Втім давайте розберемо основні фактори, від яких залежить  максимальний прибуток від депозиту:

  1. Розгляньте різні варіанти депозитів. Перш за все, з'ясуйте, які види депозитів доступні у вашому банку. Порівняйте умови та виберіть найбільш вигідний для вас.

  2. Порівняйте процентні ставки, який вам пропонують за депозитом у різних банках. Пам’ятайте,  у разі опції з достроковим розірванням депозиту — відсоток може бути меншем на 0,5 - 1,5%.  

  3. Відкривайте депозит на тривалий строк. Чим триваліший термін розміщення вкладення, тим частіше банки пропонують вищі процентні ставки. 

  4. Вивчіть можливі ризики та гарантії. Депозити зазвичай є відносно безпечними інвестиціями, оскільки вони підлягають 100% гарантії (на час дії воєнного стану) від держави у разі банкрутства банку.

  5. Деякі депозити можуть мати обмеження щодо зняття коштів або внесення на рахунок вкладу протягом строку депозиту. Ознайомтесь з умовами депозиту, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

  6. Пам’ятайте, прибуток, який отриманий від депозиту, підлягає оподаткуванню відповідно до нашого законодавства. 

  7. Важливо зазначити, що рівень процентних ставок і умови депозитів можуть змінюватися з часом. Періодично переглядайте свої варіанти та користуйтеся інформацією з оновлених джерел.

Ставки під 18% річних

Таку ставку пропонує sportbank. Залежно від строку та умов вкладники можуть отримувати до 18% річних за депозитом «Boooster».

Умови без дострокового зняття за депозитом «Boooster»:

  • 1 місяць — 15%;

  • 3 місяці — 16%;

  • 6 місяців — 17%;

  • 9 місяців — 17,5%;

  • 12 місяців — 18%.

Якщо депозит із достроковим зняттям — ставка буде меншою на 0,5%.

Варто відзначити, що усі клієнти sportbank мають можливість відкрити гривневий депозит «Boooster» на один місяць з однією з найвищих ставок на ринку у 15% річних.

Тож, наостанок радимо завжди брати до уваги свої фінансові цілі, термін, ризик та особисту ситуацію, коли вибираєте депозит. Консультуйтеся з фінансовими експертами або менеджерами банку, щоб отримати індивідуальні поради на основі саме вашої ситуації.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2023, 09:46 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації