Вхід | Реєстрація

На Кобеляччині прощатимуться із героєм Миколою Білецьким

На Кобеляччині прощатимуться із героєм Миколою Білецьким

Білецький Микола Іванович брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході України з 2015 по 2016 рік. З березня 2022 був призваний для проходження військової служби під час загальної мобілізації, військова спеціальність – танкіст.

1 жовтня 2022 року екіпаж, у якому перебував Микола Білецький, потрапив під російський обстріл на Миколаївщині. Тривалий час рідні не мали підтвердження загибелі воїна. Героя вдалося ідентифікувати за зразками ДНК.

Без батька залишилося двоє дітей та дружина.

Кобеляцька міська рада висловлює співчуття рідним. Вічна пам'ять!

Поховання Захисника відбудеться у середу, 14 червня, у с. Шегури на сільському кладовищі. Остаточний час буде повідомлено додатково.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації