Вхід | Реєстрація

Гоголівська й Шишацька громади Полтавщини оновлюють свої ЦНАПи

Гоголівська й Шишацька громади Полтавщини оновлюють свої ЦНАПи

Полтавська ОВА і громади регіону продовжують разом працювати над розвитком мережі центрів надання адміністративних послуг. 20 червня заступник начальника обласної військової адміністрації Ігор Панченко відвідав Білоцерківську, Гоголівську та Шишацьку громади.

«У Білоцерківці – сучасний ЦНАП, який надає більше 200 послуг для понад 6 тисяч жителів громади та внутрішньо переміщених осіб, – розповів Ігор Панченко. – Гоголівській і Шишацькій громадам необхідно збільшити кількість послуг до 345, які є обов’язковими для надання через ЦНАПи. Працюють тут і над оновленням приміщень центрів. Обидві громади планують відкриття нових Дія.Центрів уже на кінець серпня».

Також заступник начальника наголосив на важливості дотримання рекомендацій, визначених примірним регламентом центрів надання адміністративних послуг. Серед яких і дотримання вимог доступності.

Крім того, разом із керівництвом громад обговорили й питання розробки програм інформатизації, запровадження освітніх інформаційних систем у закладах освіти, внесення інформації до Єдиного реєстру спортивних споруд, забезпечення укриттів та пунктів незламності інтернетом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 червня 2023, 15:56 | Шишаки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації