Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини отримала 10 автомобілів

Поліція Полтавщини отримала 10 автомобілів

З нагоди відзначення 8-ї річниці Національної поліції України, правоохоронці отримали новий службовий автобус Ataman та мікроавтобус Ford Transit та 8 повнопривідних кросоверів Renault Duster.

Ключі від транспортних засобів працівникам поліцейських підрозділів учора вручили начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, очільник Головного управління поліції Полтавщини Євген Рогачов та перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко.

Шість позашляховиків Renault, придбані коштом Полтавської міської ради, будуть обслуговувати територію обласного центру та Полтавського району. 

Чотири транспортні засоби, які надав Апарат Національної поліції України, призначені для цільового використання службами Головного управління поліції області й двох територіальних підрозділів. 

Зокрема, автобус Ataman отримав автопарк Центру забезпечення Головного управління області, а Ford Transit – батальйон поліції особливого призначення обласної поліції.

Один автомобіль Renault використовуватиме в службовій діяльності відділення поліції № 1 (Подільський район) Полтавського райуправління поліції. Ще один кросовер вирушить до Миргородського районного відділу поліції для забезпечення діяльності поліцейського офіцера громади.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2023, 09:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації