Вхід | Реєстрація

Кременчужанка випала з вікна – у її квартирі знайшли ще одну мертву жінку

Кременчужанка випала з вікна – у її квартирі знайшли ще одну мертву жінку

До Кременчуцього райуправління поліції 9-го липня надійшло повідомлення від мешканців будинку, розташованого по бульвару Українського відродження, що з квартири 4-го поверху випала жінка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. 

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські встановили, що з 4 поверху багатоповерхівки випала місцева мешканка, 1963 року народження. Її з численними травмами госпіталізовано до лікарні.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– Під час огляду квартири, з якої випала місцева мешканка, працівники слідчо-оперативної групи поліції виявили ще одну жінку без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Померлою виявилася пенсіонерка, 1935 року народження. Наразі причини та обставини події з’ясовують слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2023, 11:10 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації