Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримано чоловіка, який до смерті забив свою родичку

На Полтавщині затримано чоловіка, який до смерті забив свою родичку

До чергової частини відділення №3 (смт.Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції 7 липня, близько 12-ї години, надійшло повідомлення від жителя села Пришиб Шишацької тергромади про смерть його дружини, 1957 року народження.

Отримавши інформацію, на місце події одразу прибули слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти-криміналісти. Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції, зазначив:

– Під час огляду місця події поліцейські виявили на тілі 65-річної жінки тілесні ушкодження. У подальшому, за висновком судово-медичних експертів, встановлено що вона померла від отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Оперативники та слідчі швидко встановили причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 41-річний родич потерпілої, який раніше мав проблеми із Законом. Слідчі миргородського підрозділу поліції затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. 

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. 

У разі визнання вини судом фігуранту загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2023, 14:46 | Шишаки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації