Вхід | Реєстрація

На кобеляцький міський пляж завозять пісок

На кобеляцький міський пляж завозять пісок

Цікаво, що, можливо вперше в сучасній історії Кобеляк, буде використаний матеріал абсолютно легального походження.

Не дивлячись на те, що літня погода цьогоріч не надто сприяє пляжному відпочинку, кобеляцькі комунальники продовжують працювати над благоустроєм міського пляжу «Дитячий».

У четвер, 27 липня, на територію єдиного в Кобеляках офіційного пляжу почали завозити пісок. Потужна техніка одразу розгортає його по всій території місця відпочинку.

Як розповів редакції директор комунального підприємства «Водоканал Плюс» Сергій Ткаченко, після того, як закінчиться дощовий період, роботи по благоустрою пляжу будуть продовжені. Усього заплановано завезти і розгорнути по території пляжу 150 тонн піску.

Пісок використовують річковий. Його ще називають «митим». Цікаво, що сировина придбана легально після конкурсу через систему закупівель «Прозорро». До цього пісок для пляжів та на інші потреби везли просто із лісу. Досить часто його добували прямо на території нелегального «копельцевого» звалища.

Зараз же був оголошений тендер на закупівлю 200 тонн річкового піску. Його виграло підприємство «Кременчуцький річковий порт». Згідно із договором, опублікованим 29 червня поточного року, за вказану кількість піску кобеляцьке підприємство заплатило 30 тисяч 600 гривень, тобто 153 гривні за тонну.
Окрім того, комунальники обкошують територію звалища та вивозять сміття, яке нанесли до місця відпочинку кобелячани та гості містечка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2023, 16:01 | Кобеляки | Суспільство
1. Doktor / 5 серпня 2023, 20:34
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
автор мабуть не бачив кінцевий результат, а то б його радості поменшало б. Бо в результі просрано 30 тис. із наших податків на малесеньку полосочку піску, на втіху місцевому підприємцю, якому і комендантська година і укази місцевої влади до сраки. Ну та це ж не Копелець, цим можна.
2. Олексій / 9 серпня 2023, 14:49
тобто вся країна збирає на армію а ці гниди пісочок за три-дев’ять земель возять?...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації