Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік загинув коли спалював траву

На Полтавщині чоловік загинув коли спалював траву

Трагічна подія сталася 4-го серпня, близько 15:50, в селі Круподеринці, Оржицької тергромади Лубенського району.  Попередньо відомо, що під час спалювання сухої трави загинув 82-річний чоловік. Поліція відкрила кримінальне провадження та встановлює обставини події.

До відділення №2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції 4-го серпня, близько 15:50, надійшло повідомлення від медиків, що в селі Круподеринці, Оржицької тергромади, на полі, поблизу домогосподарства, виявлено тіло 82-річного чоловіка без ознак життя. 

Олександр Шаповаленко, начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділення №2 Лубенського райвідділу поліції, розповів:

– Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Оржиччини та поліцейський офіцер Оржицької територіальної громади. За попередньою версією слідства, місцевий мешканець, 1941 року народження, задихнувся під час спалювання сухої рослинності на присадибній ділянці свого домоволодіння. Наразі тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції Хорольщини, за процесуального керівництва Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2023, 14:26 | Оржиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації