Вхід | Реєстрація

На Лубенщині чоловік травмувався під час заготівлі сіна

На Лубенщині чоловік травмувався під час заготівлі сіна

До Лубенського райвідділу поліції 5 серпня, близько 10-ї години, надійшло повідомлення від медиків, що до Лубенської лікарні інтенсивного лікування доставлено чоловіка із травмами руки. Поліція розпочала розслідування.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Оржиччини. За попередньою версією слідства, 35-річний мешканець Оржицької територіальної громади травмувався під час заготівлі сінажу. Чоловіка із травмами госпіталізовано до Лубенської лікарні інтенсивного лікування. 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Наразі поліція з’ясовує обставини та причини події.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 серпня 2023, 17:52 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації