Вхід | Реєстрація

У Кременчуці згорів автомобіль

У Кременчуці згорів автомобіль

До Кременчуцького районного управління поліції надійшла інформація від ДСНС, що 8 серпня, близько 02:00, по вулиці Мрії у Кременчуці сталося загоряння автомобіля. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Отримавши інформацію про пожежу, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Попередньо встановлено, що вогнем пошкоджено автомобіль Renault, яким користується мешканка Кременчука, 1983 року народження.

Пожежа ліквідована працівниками ДСНС та проведено першочерговий огляд транспортного засобу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2023, 11:18 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації