Вхід | Реєстрація

П’яний водій посадив за кермо собаку, щоб уникнути арешту

П’яний водій посадив за кермо собаку, щоб уникнути арешту

У США поліція штату Колорадо повідомила про незвичний дорожній інцидент. У місті Спрингфілд правоохоронці зупинили чоловіка за перевищення швидкості, але п’яний порушник не розгубився й намагався посадити за кермо собаку, щоб уникнути арешту.

Офіцер поліції спостерігав ззовні, як п’яний чоловік маневрує всередині автомобіля, перш ніж вийти з пасажирського місця. Порушник сказав, що не був за кермом. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він утік від офіцера, коли його запитали про те, скільки він випив, але одразу був спійманий.

Після того, як чоловіка доставили до лікарні для обстеження, його затримали за підозрою в керуванні автомобілем у стані алкогольного та/або наркотичного сп’яніння.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2023, 21:22 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації